از تسلا تا بی‌وای‌دی؛ خودروهای برقی در میدان تقابل امنیتی واشنگتن و پکن

ارتش آمریکا ورود خودروهای برقی شرکت چینی بی‌وای‌دی به پایگاه هوایی کادنا در جزیره اوکیناوای ژاپن را به دلیل آنچه «خطر امنیتی» خوانده، ممنوع کرده است.

به گزارش مشرق از خبرگزاری رویترز، این ممنوعیت از روز دوشنبه در پایگاه هوایی «کادنا» یکی از مراکز مهم قدرت هوایی آمریکا در زنجیره جزایر جنوب غربی ژاپن در امتداد دریای شرقی چین، اجرایی خواهد شد.

آلی استورمر سخنگوی پایگاه هوایی کادنا، در این باره گفت: این خودروها خطری غیرقابل‌قبول و غیرقابل‌مهار برای کارکنان و مأموریت ما ایجاد می‌کنند.

وی با این حال، درباره نگرانی‌های مشخصی که به اتخاذ این تصمیم منجر شده است، توضیحی نداد. شرکت بی‌وای‌دی نیز تاکنون واکنشی به درخواست اظهارنظر درباره این ممنوعیت نشان نداده است.

بی‌وای‌دی که در سال ۲۰۲۵ از تسلا پیشی گرفت و به بزرگ‌ترین فروشنده خودروهای تمام‌برقی جهان تبدیل شد، در حال گسترش فعالیت‌های خود در بازارهای خارجی، از جمله ژاپن است.

این شرکت در ماه ژوئیه خودروی برقی کوچک «رکو» را در بازار ژاپن عرضه کرد تا سهمی از بازار تحت سلطه خودروسازان داخلی این کشور به دست آورد.

پنتاگون در ماه ژوئن، بی‌وای‌دی را در کنار شرکت تجارت الکترونیک علی‌بابا، شرکت اینترنتی بایدو و خودروساز نیو، در فهرست شرکت‌هایی قرار داد که به اعتقاد این وزارتخانه از ارتش چین حمایت می‌کنند.

بی‌وای‌دی این طبقه‌بندی را رد کرده و اعلام کرده بود که برای دفاع از منافع خود، مسیرهای اداری و حقوقی را دنبال خواهد کرد.

این تصمیم در حالی اتخاذ شده است که چین نیز پیش‌تر محدودیت‌هایی مشابه برای خودروهای تسلا اعمال کرده بود.

پکن در سال ۲۰۲۱ به دلیل نگرانی‌های امنیتی مرتبط با دوربین‌های نصب‌شده روی این خودروها، ورود آنها به برخی محوطه‌های دولتی را ممنوع کرد.

این محدودیت در سال ۲۰۲۴، پس از دریافت تأییدیه تسلا از انجمن اصلی صنعت خودروسازی چین، لغو شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۲۱:۵۹ - ۱۴۰۵/۰۸/۰۲
    0 0
    میترسن باطریش منفجر بشه

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس